De pagina wordt geladen ... Even geduld aub.

Uw zoekopdracht wordt uitgevoerd ... Even geduld aub.

Projects Abroad Informatiedag over Vrijwilligerswerk en Stages in het buitenland

Vrijwilligerswerk in het buitenland met Projects Abroad

Projects Abroad verwelkomt je graag op 28 maart in Leuven! Laat je informeren en inspireren over vrijwilligerswerk of stages in het buitenland.

Gebruikerslogin

Vorming

Begeleid als vrijwilliger klasbezoeken in De Paddenbroek (Gooik), Provinciedomein Huizingen (Beersel) en Moeras/FeliXart (Drogenbos)

Dit is een praktische sessie waar mensen met hun huisdier ( hond ) kunnen aan deelnemen. We geven tips en trics om een goeie samenwerking met je hond te bekomen

U volgt een didactische gidsenopleiding om nadien te kunnen gidsen in het Gentse Universiteitsmuseum. U leert in interactie te gaan met het publiek en hen tot reflectie over wetenschappen te brengen.

Elkaar adviseren en ondersteunen bij het realiseren van concrete doelstellingen m.b.t. het werven en binden van vrijwilligers van diverse afkomst + bundelen van ervaringen en kennis over vrijwilligerswerk met mensen van andere herkomst.

Diverse vormingen

di, 25/06/2013
stelt voor:

In de vormingen van KWADRAET sleutel je aan je competenties die je job als beroepskracht of je inzet als vrijwilliger ten goede komt.

Ga naar de site van de Vlaamse Gemeenschap Ga naar de site van de Vlaamse Gemeenschapscommissie
Ga naar de site van de Provincie Antwerpen Ga naar de site van Het Punt Ga naar de site van de Provincie Limburg Ga naar de site van de Provincie Provincie Oost-Vlaanderen Ga naar de site van de Provincie Vlaams-Brabant Ga naar de site van het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk Ga naar de site van de Provincie West-Vlaanderen