De pagina wordt geladen ... Even geduld aub.

Uw zoekopdracht wordt uitgevoerd ... Even geduld aub.

Maximum kilometervergoeding voor de wagen & de fiets

- Vanaf 1 juli 2013 is dat 0,3461/km voor de wagen.
- De FOD P&O heeft ons meegedeeld dat de vrijgestelde vergoeding van € 0,20/km voor de fiets niet wordt geïndexeerd.

Dossier kostenvergoedingen (juni 2008)

Over de kostenvergoedingssystemen in het vrijwilligerswerk: is de regeling aan een revisie toe?
Wij vroegen het aan vrijwilligers en hun organisaties.

Inhoud syndiceren

Gebruikerslogin

Vorming

Met welke factoren moet je als trekker-vrijwilliger rekening houden om iedereen te motiveren, inspraak en participatie te creëren, om samenhang in de groep te behouden en conflicten op te lossen?

Software hoeft geen grote kost te zijn voor jou of voor jouw organisatie. Je kan een volledig softwarepakket voor kantoortoepassingen gratis en online terugvinden.

Is jouw sportclub een vzw of een feitelijke vereniging? Overweeg je een overstap naar het vzw-statuut maar vraag je je af welke voor- en/of nadelen dat met zich meebrengt?

Goede afspraken maken goede vrienden. Dit geldt ook voor vrijwilligersorganisaties en daarom is een doordacht vrijwilligersbeleid een must.

Hoe trek je de geschikte vrijwilligers aan? Welke communicatiekanalen gebruik je? Hoe organiseer je een wervingsactie?

Ga naar de site van de Koning Boudewijn Stichting Ga naar de site van de Telenet Foundation Ga naar de site van de Axa Belgium Ga naar de site van de Vlaamse Gemeenschap Ga naar de site van de Vlaamse Gemeenschapscommissie
Ga naar de site van de Provincie Antwerpen Ga naar de site van Het Punt Ga naar de site van de Provincie Limburg Ga naar de site van de Provincie Provincie Oost-Vlaanderen Ga naar de site van de Provincie Vlaams-Brabant Ga naar de site van het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk Ga naar de site van de Provincie West-Vlaanderen