De pagina wordt geladen ... Even geduld aub.

Uw zoekopdracht wordt uitgevoerd ... Even geduld aub.

Maximum kilometervergoeding voor de wagen & de fiets

- Vanaf 1 juli 2013 is dat 0,3461/km voor de wagen.
- De FOD P&O heeft ons meegedeeld dat de vrijgestelde vergoeding van € 0,20/km voor de fiets niet wordt geïndexeerd.

Kostenvergoeding

Deze rubriek werd overgeheveld naar www.vrijwilligerswetgeving.be.

Dossier kostenvergoedingen (juni 2008)

Over de kostenvergoedingssystemen in het vrijwilligerswerk: is de regeling aan een revisie toe?
Wij vroegen het aan vrijwilligers en hun organisaties.

Inhoud syndiceren

Gebruikerslogin

Vorming

Elkaar adviseren en ondersteunen bij het realiseren van concrete doelstellingen m.b.t. het werven en binden van vrijwilligers van diverse afkomst + bundelen van ervaringen en kennis over vrijwilligerswerk met mensen van andere herkomst.

Diverse vormingen

di, 25/06/2013
stelt voor:

In de vormingen van KWADRAET sleutel je aan je competenties die je job als beroepskracht of je inzet als vrijwilliger ten goede komt.

Hooggevoeligheid leidt vaat tot ziektes, vermoeidheid enz. Zelfzorg is dan meer dan nodig ! Hoe gaan we beter om met onze specifieke eigenschappen ?

Hooggevoelige personen zijn niet iets 'anders' in hun zijn, hun beleven, enz. Het is geen ziekte, maar een karaktertrek, een manier van zijn. Hoe kunnen we onze eigen coach worden in het omgaan met onze hooggevoelige kenmerken.

Ga naar de site van de Koning Boudewijn Stichting Ga naar de site van de Telenet Foundation Ga naar de site van de Axa Belgium Ga naar de site van de Vlaamse Gemeenschap Ga naar de site van de Vlaamse Gemeenschapscommissie
Ga naar de site van de Provincie Antwerpen Ga naar de site van Het Punt Ga naar de site van de Provincie Limburg Ga naar de site van de Provincie Provincie Oost-Vlaanderen Ga naar de site van de Provincie Vlaams-Brabant Ga naar de site van het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk Ga naar de site van de Provincie West-Vlaanderen