De pagina wordt geladen ... Even geduld aub.

Uw zoekopdracht wordt uitgevoerd ... Even geduld aub.

Milieudienst Halle zoekt vrijwilligers voor het peter- en meterschap 'Propere straat'

Stad Halle

Word ook een peter of meter en houd je straat proper!

Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ligt je straat er niet altijd proper genoeg bij?

De stadsdiensten doen hun uiterste best om straten, pleinen, parken proper te houden, maar niet iedereen helpt mee! Misschien betrap je jezelf, je buur of je vrienden wel eens op het onbezonnen weggooien van een papiertje op straat. Omdat er jammer genoeg wel meer mensen zijn die het niet kunnen opbrengen naar de vuilbak te lopen zwerft er wel eens meer afval rond.

Daarom zoeken we jou! Je krijgt vuilniszakken, handschoenen, een grijper en fluo-vestje ter beschikking waarmee ten aanval trekt. Je zorgt ervoor dat je straat, plein, park proper blijft door het regelmatig opruimen van (zwerf)vuil.

Dit mooi gebaar wordt geapprecieerd door de buren. Wetende dat dit een voorbeeld stelt voor iedereen kan je misschien mee een mentaliteitswijziging verkrijgen.

Wil je graag een zwerfvuilactie organiseren met vrienden/buren? Contacteer de milieudienst en verkrijg gratis materialen!

Want een proper Halle is fijn voor allen!

contactpersoon

Stijn Garain
02 363 25 17

talenkennis

Nederlands starter

plaats van tewerkstelling

1500 Halle

werktijden

regelmatig

vergoeding

geen

taken

informatie|klussen

Gebruikerslogin

Vorming

Doel van deze vorming is om inzicht te krijgen op de vele processen die zich op de achtergrond afspelen en hoe wij hierin een rol kunnen spelen.

Deze vormingsreeks gaat dieper in op het werken met een etnisch-cultureel diverse groep van vrijwilligers en is bedoeld voor organisaties en verenigingen die hun werking meer willen afstemmen op de gevarieerde bevolking van Brussel.

Wat zijn de wettelijke verplichtingen van een kleine vzw op boekhoudkundig vlak? Hoe begin je eraan? Hoe werk je met een boekhoudprogramma in Excel?

Elkaar adviseren en ondersteunen bij het realiseren van concrete doelstellingen m.b.t. het werven en binden van vrijwilligers van diverse afkomst + bundelen van ervaringen en kennis over vrijwilligerswerk met mensen van andere herkomst.

Ga naar de site van de Vlaamse Gemeenschap Ga naar de site van de Vlaamse Gemeenschapscommissie
Ga naar de site van de Provincie Antwerpen Ga naar de site van Het Punt Ga naar de site van de Provincie Limburg Ga naar de site van de Provincie Provincie Oost-Vlaanderen Ga naar de site van de Provincie Vlaams-Brabant Ga naar de site van het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk Ga naar de site van de Provincie West-Vlaanderen