De pagina wordt geladen ... Even geduld aub.

Uw zoekopdracht wordt uitgevoerd ... Even geduld aub.

Milieudienst Halle zoekt vrijwilligers voor het peter- en meterschap 'Propere straat'

Stad Halle

Word ook een peter of meter en houd je straat proper!

Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ligt je straat er niet altijd proper genoeg bij?

De stadsdiensten doen hun uiterste best om straten, pleinen, parken proper te houden, maar niet iedereen helpt mee! Misschien betrap je jezelf, je buur of je vrienden wel eens op het onbezonnen weggooien van een papiertje op straat. Omdat er jammer genoeg wel meer mensen zijn die het niet kunnen opbrengen naar de vuilbak te lopen zwerft er wel eens meer afval rond.

Daarom zoeken we jou! Je krijgt vuilniszakken, handschoenen, een grijper en fluo-vestje ter beschikking waarmee ten aanval trekt. Je zorgt ervoor dat je straat, plein, park proper blijft door het regelmatig opruimen van (zwerf)vuil.

Dit mooi gebaar wordt geapprecieerd door de buren. Wetende dat dit een voorbeeld stelt voor iedereen kan je misschien mee een mentaliteitswijziging verkrijgen.

Wil je graag een zwerfvuilactie organiseren met vrienden/buren? Contacteer de milieudienst en verkrijg gratis materialen!

Want een proper Halle is fijn voor allen!

contactpersoon

Stijn Garain
02 363 25 17

talenkennis

Nederlands starter

plaats van tewerkstelling

1500 Halle

werktijden

regelmatig

vergoeding

geen

taken

informatie|klussen

Gebruikerslogin

Vorming

do, 04/02/2016
stelt voor:

De animatorcursus van Hannibal leert je hoe je als begeleider voor een groep moet staan, leer je zelf spelen ontwikkelen en leer je heel wat bij over het begeleiden van personen met een beperking!

Een interactieve cursus voor vrijwilligers. I.s.m. de Vrijwilligersacademie Oost-Vlaanderen en LDC Het Hoeksken Evergem.

Een korte cursus voor bestuursvrijwilligers van een vzw of voor vrijwilligers van feitelijke verenigingen. I.s.m. de Vrijwilligersacademie Oost-Vlaanderen.

Interactieve cursus voor vrijwilligers van verenigingen. I.s.m. de Vrijwilligersacademie Oost-Vlaanderen.

Ga naar de site van de Vlaamse Gemeenschap
Ga naar de site van het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk